Om Os

Blandt os pizzaelskere bag Pappas Pizza-siden her, nyder vi at dele viden om hvor de lækreste pizzaer i Danmark kan findes. I den forbindelse er vi faldet en del over forskellige restauranter af navnet Pappas Pizza, og da det til tider skaber en del forvirring i vores pizzafyldte samtaler, har vi lavet en nem oversigt over, hvor de fleste Pappas Pizza skulle være at finde.

Vi er seks entutiastiske pizza connoisseurs, der alle mener at have svaret på hvordan den perfekte pizza skal skrues sammen. Nogle af os mener at de traditionelle italienske, med den sprøde tynde bund og det friske fyld er vejen frem, mens andre er store tilhængere af The American Way med deep pan og godt med ost.

 

Vi går dog aldrig af vejen for at få udvidet vores pizzahorisont, og i 2013 brugte vi en god ferie i Las Vegas, hvor vi blandt andet nød en uge i selskab med andre pizzaelskende folk til den Internationale Pizza Expo. Resten af ferien gik derefter med sightseeing og velsmagende empiriske pizzastudier rundt i USA. Udover denne fantastiske ferie og Pizza Expo-oplevelse rejser vi en eller to gange om året til Italien, hvorfra vores interesse for den flade spise begyndte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>