Find din lokale Pappaz Pizza her!Pappas Pizza restaurant

Der er noget hyggeligt og velkendt over at nyde en god pizza, hvilket nok er grunden til at mange pizzariaer i Danmark hedder Pappas Pizza – Det er den lokale pizzamand, der forstår at skrue en pizza godt sammen, så hele familien bliver både glade og mætte.

Alle disse pizzariaer er spredt ud over hele Danmark og her på siden er det derfor muligt at finde frem til den Pappas Pizza der ligger nær dig. Her finder du informationer omkring nogle af de forskellige Pappas Pizza’er, og er der mulighed for bestilling og udbringning, er der også links til det.

Pizza er noget næsten alle danskere kan lide – det er derfor altid svært at finde en grund til ikke at nyde en af disse flade fristelser, der byder på noget for enhver smag. Danmark er da også et land fyldt med pizzariaer og restauranter, der serverer pizzaer i diverse afskygninger til diverse smagsløg og præferencer. Er man i humør til en italiensk inspireret sprød bund, en durum med kylling og salat, en pasta eller salat, kan det alt sammen findes hos det lokale pizzaria. En pizza er desuden nem at gøre personlig, og det er i nogen grad kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan finde Pappas Pizza pizzariaer i både store og små byer, lige fra hovedstaden København til den lille by Tørring i Jylland. Hver Pappas Pizza byder på deres helt egen stemning og retter, herunder er en guide til nogle af de forskellige Pappas Pizza og hvad de hver især tilbyder.

Papas Pizza i Herning – Østergade 22B, 7400 Herning

Ved begyndelsen af Hernings gågade finder du restauranten Papa’s. Restauranten er placeret mellem cafeer og pubs, og der er altid en god stemning i den lille del af gågaden, hvor det om sommeren er muligt at sidde både ude eller inde og nyde maden fra Papa’s. Restaurantens speciale er pizzaer – og det er da heller ikke uden grund at Papa’s i 2012 vandt Herning folkeblads pris for “årets mest pragtfulde pizza.” Besøg Papas på adressen i Herning, eller tag et kig på deres hjemmeside herunder.

Find Papas Pizza i Herning her

Papa’s Pizza i Holstebro – Østergade 13, 7500 Holstebro

I det nordvestlige Jylland ligger Holstebro, der med sine knap 3500 indbyggere er den største by i kommunen Hostebro. Byen har et kulturelt liv og er med sin beliggenhed en gammel handelsby, der i dag er en kombination af gamle traditionelle bygninger og moderne arkitektur. I byen finder vi Papa’s Pizza, der byder på traditionelle pizzaer og andre retter til både den store og lille sult. Her er pizzaer, burgere, nachos, pastaretter og mange slags kebab. Find flere fristende retter herunder.

Find Papa’s Pizza i Holstebro her

Papas Pizza i Skørping – Jyllandsgade 10A, 9520 Skørping

Vender vi blikket mod nord, finder vi Papas Pizza Og Kebab House i Skørping. Skørping er en lille by med knap 2.900 indbyggere beliggende i smukke omgivelser af skov og marker.  Papas Pizza i Skørping er en lille restaurant med plads til 30 personer og menuen spænder lige fra mexicansk inspirerede pizzaer og kebab specialiteter over til nachos og burgere. Se mere omkring udvalget hos Papa’s Pizza i Skærping herunder.

Find Papa’s Pizza i Skørping her

Papas Pizza i Stubbekøbing – Nykøbingvej 50B, 4850

Begiver man afsted mod det nordlige Falster, falder man over Stubbekøbing beliggende ved Gulborgsund. Papas Pizza i Stubbekøbing byder på mere end blot lækre pizzaer, her kan man få fyldte kartofler, skinkeschnitzel, mexicanske retter og sandwiches. Der er noget at finde for enhver smag. Har man stillet sulten kunne et besøg hos Stubbekøbing Motorcykel- og radiomuseum måske friste? Besøg papas Pizzas hjemmeside på linket herunder, for at se mere.

Find Papas Pizza i Stubbekøbing her

Pappas Pizza & Grillhouse i Odense C – Risingsvej 1, 5000 Odense C

Odense er en af Danmarks mest historiske byer og hele sommeren summer byen af turister, der kommer for at opleve den danske eventyrshovedstad. Mellem de historiske bygninger og traditionelle fortællinger, finder vi Pappas Pizza & Grill. Her er det muligt at vælge mellem mange forskellige slags pizzaer, både deep pan og almindelige og de har desuden et stort udvalg af pastaretter og grønne salater. Har menuen interesse, kan der findes mere på linket herunder.

Find Pappas Pizza & Grillhouse i Odense her

Papas Ristorante Pizzaria i Middelfart – Algade 57, 5500 Middelfart

Middelfart ligger på Fyn med flot udsigt over Lillebælt til Fredericia. Tæt ved kysten i Middelfart finder vi Papa’s Ristorante Pizzaria, der er en italiensk inspireret restaurant, som serverer ægte italiensk mad. Italien er jo pizzaens hjemland, og dette ses tydeligt på menukortet, der byder på mange forskellige slags pizzaer. Skulle man være i humør til andet end en lækker pizza er der rig mulighed for at prøve mange andre italienske retter hos Papa’s Ristorante Pizzaria. Se mere om menuen og papa’s Ristorante herunder.

Find Papa’s Ristorante Pizzaria i Middelfart her

Pappa’s Pizzaria i Nyborg – Korsgade 10, 5800 Nyborg

I det østlige Fyn ligger Nyborg, der med sin placering er en gammel købsstad med flotte historiske bygninger og stemning. Beliggenheden tiltrækker besøgende til byen for at opleve både naturen og havet, samt byens traditionelle bygninger. Midt i Nyborg ligger Pappa’s Pizzaria, der byder på et bredt udvalg af klassiske pizzariaretter og desuden har spændende a’la carte-retter. Se mere om Pappa’s Pizzaria i Nyborg herunder.

Find Pappa’s Pizzaria i Nyborg her

Pappas Pizza i Svendborg – St. Byhavevej 33, 5700

I det sydlige Fyn finder vi Pappas Pizza i den hyggelige søfartsby Svendborg. Svendborg er en by fyldt med oplevelser for besøgende, og byen har bevaret sin historiske charme med flotte bygninger og gamle huse i gågaden. Pappas Pizza i Svendborg har specialiseret sig inden for de klassiske pizzariaretter med pizzaer af diverse slags, herunder deep pan og pizzasandwiches, samt salater og grillretter. Se mere omkring menuen hos Pappas Pizza i Svendborg herunder.

Find Pappas Pizza i Svendborg her

Pappas Pizza i Herlev – Herlev Bygade 27, 2730

Tager vi fra det Fynske over Storebælt til det Sjællandske finder vi i Herlev Pappas Pizza. Her kan man finde meget andet end pizza, menuen har nemlig noget for enhver smag lige fra bagte fyldte kartofler, til salater og bøffer. Skulle man være i humør til noget let, eller måske bare et glas vin eller en kaffe, er det også muligt i Pappas Pizza café. Find mere information om Herlevs Pappas Pizza herunder.

Find Pappas Pizza i Herlev her

Pappa’s Pizza & Indiske Specialiteter i København S – Grækenlandsvej 22, 2300 København S

Danmarks hovedstad er et overflødighedshorn af lækker takeaway-mad og restauranter. I en storby med lidt over 1.2 million indbyggere er det med sikkerhed muligt at finde noget for enhver smag. I den sydlige del af København ligger Pappa’s Pizza og & Indiske Specialiteter, der har kombineret en passion for italienske pizzaer og indisk inspirerede retter. Se mere om Pappa’s Pizza & Indiske Specialiteter herunder

Find Pappa’s Pizza & Indiske Specialiteter her

Listen med Pappas pizzariaer er dog endnu længere, se flere Pappas Pizza her:

Horsens: Skovglimt 7, 8700 Horsens

Odder: Holsteinsgade 1, 8300 Odder

Tørring: Bredgade 23, 7160 Tørring. FB

Randers: Kristrupvej 60A, 8960 Randers

Århus: Odensegade 27, 8000 Århus C

Århus: Viborgvej 144, 8210 Århus

Århus: Grønningen 1, 8000 Århus C

Lynge: Lynge bytorv 3, 3540 Lynge

Padborg: Nørregade 36, 6330, Padborg

København S:  Tingvej 43, 2300 Kbh S